Close sidebar
Close sidebar

Accident grav pe drumul Botoșani Iași. Liliana, în vârstă de 28 de ani, și-a pierdut viața

Accident grav pe drumul Botoșani Iași, unde o tânără a murit, după ce mașina în care se afla a fost izbită violent de un TIR.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata se afla pe locul din dreapta față al mașinii și din primele informații șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un TIR. Accidentul a avut loc la ieșirea din Maxut către Flămânzi, iar Liliana, fata în vârstă de 28 de ani di Botoșani a murit pe loc.

Potrivit Poliției, vinovat de producerea accidentului este şoferul mașinii în care se afla Liliana, Ioan Vasilcău, de 41 de ani, din localitatea Cândești. El nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu zăpadă, a derapat, a lovit TIR-ul, după care s-a răsturnat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Şoferul a fost şi el grav rănit, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital la Iași. Pe numele acestuia s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI