O tânără de 21 de ani, care a provocat un accident grav în Orșova, s-a ales cu dosar penal, după ce în autoturismul ei a fost găsit un pistol. Pe imagini se poate observa cum tânăra pierde controlul direcţiei, iar autoturismul derapează şi loveşte alte trei maşini parcate.

Citește și: Doi adulți și un minor răniți într-o mașină ieșită de pe carosabil, la Ilișești

După impact, tânăra a rămas încarcerată, iar pentru a fi scoasă, un echipaj a intervenit în autoturism, ulterior fiind dusă la spital.  

Tânăra s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului, dar şi un alt dosar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor pentru că în maşina sa a fost găsit un pistol neletal. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Polițiștii au intervenit, după ce doi bărbați au încercat să intre cu forța într-un apartament

Doi adulți și un minor răniți într-o mașină ieșită de pe carosabil, la Ilișești

Doi adulți și un minor au fost implicați într-un accident în această dimineață. Unul dintre ei a rămas încarcerat. La locul accidentului, la autoturismul ieșit în afara părții carosabile, au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. 

Din fericire, persoana încarcerată a fost extrasă. Toate cele trei victime (doi adulți și un minor) sunt conștiente și cooperante. Au fost preluate de echipajele medicale și paramedicale, care le acordă îngrijiri medicale. 

Citește și:  Fetiţa de 8 ani din Argeş, călcată cu maşina chiar de mama ei, se află în continuare în stare critică: "Nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept"

De asemenea, cei trei au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgente Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. 

Fetiţa de 8 ani din Argeş, călcată cu maşina chiar de mama ei, se află în continuare în stare critică: "Nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept"

O copilă de opt ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovită cu maşina, chiar de mama ei care încerca să bage mașina în curte cu spatele.  Mama copilei, asistentă medicală la Spitalului Militar din Pitești se întorcea de la serviciu. Când a vrut să bage în curte maşina, cu spatele, fără să îşi dea seama, a lovit-o pe copilă, potrivit Observator.

Citește și: Accident produs pe A1, la intrarea în Capitală. Un copil de cinci ani şi doi adulţi au fost transportați la spital

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

”  A intrat mama sa în cu maşina şi fetiţa i-a deschis poarta. Şi probabil zic unii oameni de pe aici, că a trecut prin faţă şi mama sa nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept”,   a spus un martor pentru sursa citată.

Citește și:  Opt persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit pe DN 1. Traficul rutier este complet blocat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si