Taximetristul a pornit în căutarea șoferului pe străzile din oraș.

Mai multe case au rămas fără curent electric după ce șoferul de 46 de ani a pierdut controlul volanului. Șoferul a dărâmat stâlpul de elecricitate, a ricoșat într-un cap de pod și a sfârșit într-un șanț. Mai multe case au rămas fără curent electric după ce șoferul a doborât stâlpul.

Citeste si: VIDEO| Anchetă după ce doi adolescenţi din Vrancea s-au urcat pe o autospecială a Poliţie. Au postat totul pe TikTok

S-a deschis o anchetă

Șoferul de 46 de ani a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate și pentru a i se recolta probe biologice. Poliția a deschis o anchetă și va încerca să confirme cele povestite de martori. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Morminte jefuite după înmormântări transmise pe Facebook. Cum au fost prinși profanatorii

13 oameni au murit după ce un TIR a spulberat un microbuz în Ungaria

Un accident teribil a avut loc, marți 7 decembrie, în nordul Ucrainei. 13 oameni și-au pierdut viața după ce un TIR a spulberat un microbuz plin cu pasageri.

Bilanțul provizoriu al tragediei: 13 morți și șapte răniți după accidentul de marți dimineață, a anunțat serviciul de stat de urgență ucrainean, potrivit Euronews.com. Microbuzul se deplasa din localitatea Cerniguiv spre satul Borzna, din aceeași regiune, când a intrat în coliziune cu un camion.

„În urma accidentului, 13 oameni au murit și 7 persoane au fost spitalizate cu răni de gravitate diferită”, au precizat autoritățile într-un comunicat de presă.

Citeste si: Urmărire ca în filme pe străzile din Hunedoara, după ce doi adolescenți au furat o mașină. Au fost prinși după o urmărire de 40 de kilometri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si