Martorii susțin că șoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, nu a mai putut evita impactul deoarece fata i-a apărut brusc în față.

Citeste si: VIDEO| Descoperire macabră în Capitală. Polițiștii au prins un grup de tineri care transportau un cadavru înfăşurat într-un covor

Adolescenta a fost preluată de medici și transportată de urgență la Spitalul Județean Timisoara pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Ce spun autoritățile?

„O fata de 16 ani a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului, pe bulevardul Liviu Rebreanu si a fost surprinsa si accidentata de un tanar in varsta de 20 de ani, care circula dinspre Calea Martirilor catre calea Sagului. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpă”, au declarat pentru  opiniatimisoarei.ro, reprezentantii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Un adolescent a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină de Poliție

Un adolescent a fost lovit astăzi pe trecerea de pietoni de o autospecială a Poliției. Accidentul a avut loc în zona Gării din Bacău.

Accidentul s-a produs chiar în fața Gării din Bacău, în clipa în care  un adolescent încerca să traverseze pe trecerea de pietoni  . 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un pilot a decedat după ce avionul său a intrat într-un camion

În momentul în care tânărul traversa  a fost lovit de o mașină  ce aparține Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău. 

Copilul a fost transportat la spital

Copilul care a fost lovit de autospeciala Poliției a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Din primele informații, se pare că tânărul a început să fugă pe trecerea de pietoni pentru că s-ar fi grăbit să prindă trenul. Din acest motiv, nu s-ar fi asigurat când s-a angajat în traversarea străzii. 

Ce au transmis autoritățile

„La data de 17 februarie a.c.,

în jurul orei 14.20, o autospecială de poliție condusă de un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se deplasa pe direcția de mers, strada Constantin Ene către strada Mioriței, ajungând la trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator și marcaj rutier, a acroșat un pieton, de 16 ani, din comuna Racova, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă. Din impact, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. 

Atât pietonul, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, citează  Antena3.ro  . 

Citeste si: Accident în lanț în Cluj-Napoca. Un autobuz, o ambulanță și trei autoturisme au fost implicate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si