Un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier în Arad, iar un copil a fost rănit. În urma impactului, unul dintre copii s-a lovit la cap, fiind preluat de ambulanță pentru a fi dus la spital. Victima este conștientă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc coliziunea.

Citește și: Un microbuz s-a răsturnat în urma unui accident cu un autoturism. O persoană a ajuns la spital

Un alt accident s-a produs noaptea trecută, în care a fost implicat un microbuz

Accident grav. Un copil a fost rănit, în urma unui accident cu un microbuz școlar. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, pompierii au asigurat măsurile necesare cu privire la eventuarea izbucnirii unui incendiu.

Citește și: Alexia, fata căreia medicii i-au reatașat brațele după accident, a dansat pentru prima dată

„Trei persoane au fost monitorizate de către echipajele medicale, iar una este transportată la spital de către paramedicii SMURD cu dureri la un membru superior (posibil suspiciune fractură)”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Eveniment rutier în Târgu Neamț. O femeie a fost rănită, după ce a intrat cu mașina într-un gard

Eveniment rutier în Târgu Neamț. O femeie a fost rănită, după ce a intrat cu mașina într-un gard

Ieri, 14 februarie, un accident s-a produs pe strada Mărășești în orașul Târgu-Neamț. Evenimentul a fost anunțat prin apel la 112 la ora 17.06.

La fața locului au ajuns pompieri, echipajul SMURD și polițiști.

Citește și:  A murit pe scaunul din dreapta, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren

În urma cercetărilor a reieșit faptul că, în timp ce o femeie, de 40 de ani, din Răucești, conducea un autoturism, pe strada Mărășești, ar fi inițiat o manevră de depășire. Aceasta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în gardul unui imobil.

A murit pe scaunul din dreapta, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren

Sfârșit tragic, luni, în localitatea Nădab din Arad. Un  autoturism a fost lovit pe DN79, la trecerea de nivel cu calea ferată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un bărbat a rămas încarcerat între fiarele mașinii, iar șoferul de 33 de ani a ajuns la spital pentru înhrijiri medicale. Mașina în care se aflau a fost lovită de un tren cu 60 de călători. Detașamentul de Pompieri Garda 2 Chișineu-Criș a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si