Nicu a ars în camionul pe care îl conducea pe o autostradă din Spania. Camionul pe care îl conducea Nicu a luat foc pe AP-7, în dreptul localităţii Campany. Încă nu se cunosc motivele incendiului şi nici cum de Nicu, şoferul, nu a reușit să se salveze.

Bărbatul a fost găsit de pompieri în cabină, după ce au stins flăcările, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, scrie El Periodico.

Nicu avea 49 de ani, acesta a decedat luni dimineaţă la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona.

Citeste si: VIDEO| Drumul care rivalizează cu Transfăgărășanul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Originar din Maramureş, şoferul e plâns de toți cunoscuţii săi. În urma lui au rămas cu sufletele îndurerate soţia sa, Veronica şi fiul său, Luis.

Veronica, soția șoferului a povestit printr-un mesaj cutremurător pe facebook cum a fost ultima seară a lui Nicu, acasă: "Nicu, cu mare durere în suflet ne-ai lăsat. Te iubim din toată inima, o să rămâi mereu în inimile noastre.

Nicu, Luis nu te-a lăsat să pleci, te-a ţinut de mână şi t-ia zis: degeaba îţi pregăteşti lucrurile, că nu te las. Şi tu i-ai răspuns: Luisito, e ultima cursă, îţi promit. Şi uite Nicu, nu te mai întorci! Te iubim, odihneşte-te în pace, te iubim şi o să fii cu noi întotdeauna, Nicu nostru!".

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si