Close sidebar
Close sidebar

Accident grav. Un șofer român mort în Spania. Nicu a ars în camionul pe care îl conducea

Un șofer român a murit, duminică, într-un accident grav pe o autostradă din Spania

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicu a ars în camionul pe care îl conducea pe o autostradă din Spania. Camionul pe care îl conducea Nicu a luat foc pe AP-7, în dreptul localităţii Campany. Încă nu se cunosc motivele incendiului şi nici cum de Nicu, şoferul, nu a reușit să se salveze.

Bărbatul a fost găsit de pompieri în cabină, după ce au stins flăcările, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, scrie El Periodico. Nicu avea 49 de ani, acesta a decedat luni dimineaţă la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona.

Citeste si: VIDEO| Drumul care rivalizează cu Transfăgărășanul

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Originar din Maramureş, şoferul e plâns de toți cunoscuţii săi. În urma lui au rămas cu sufletele îndurerate soţia sa, Veronica şi fiul său, Luis.

Veronica, soția șoferului a povestit printr-un mesaj cutremurător pe facebook cum a fost ultima seară a lui Nicu, acasă: "Nicu, cu mare durere în suflet ne-ai lăsat. Te iubim din toată inima, o să rămâi mereu în inimile noastre.

Nicu, Luis nu te-a lăsat să pleci, te-a ţinut de mână şi t-ia zis: degeaba îţi pregăteşti lucrurile, că nu te las. Şi tu i-ai răspuns: Luisito, e ultima cursă, îţi promit. Şi uite Nicu, nu te mai întorci! Te iubim, odihneşte-te în pace, te iubim şi o să fii cu noi întotdeauna, Nicu nostru!".

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI