Close sidebar
Close sidebar

Accident grav: Un tren a lovit un autoturism care a luat foc. Două persoane au murit

Duminică, 22 august 2021, un grav accident feroviar a avut loc la periferia municipiului Miercurea Ciuc. Un tren a lovit un autoturism și astfel, acesta a luat foc, incendiul extinzându-se la una dintre locomotivele trenului.

Andreea Bolocan,

Accident feroviar grav [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane aflate în autoturism au decedat

Din păcate, două persoane aflate în autoturism au murit, fiind carbonizate, iar cei aproximativ 100 de călători din tren au fost evacuaţi, anunţă Centrul Infotrafic. Circulaţia feroviară pe Magistrala 400 este blocată.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe magistrala 400, la ieşire din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, la o trecere la nivel cu calea ferată, prevăzută cu indicator rutier STOP, u n tren care circulă pe relaţia Iaşi-Braşov a acroşat un autoturism.

Citeste si: Urmărire ca în filme pe străzile din București. Un bărbat fără permis de conducere, a fugit de polițiștii rutieri

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Două persoane au decedat în urma impactului [Sursa foto: PixaBay]

În urma impactului locomotiva şi autoturismul au luat foc

Imediat după producerea coliziunii, autoturismul a luat foc, incendiul extinzându-se la o locomotivă a trenului. Două persoane din autoturism au decedat, fiind carbonizate.

Traficul feroviar este oprit pentru intervenția echipajelor specializate. Cei aproximativ 100 călători din tren au fost evacuați, nefiind răniţi. Incendiul a fost lichidat, iar în acest moment se face cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

Potrivit Infotrafic, se estimează reluarea normală a traficul feroviar în 60-90 de minute.

Citeste si: VIDEO| Un tren a spulberat un camion rămas blocat pe calea ferată. Imagini cu accidentul

Accidentul feroviar s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, în zona Jigodin de la periferia municipiului Miercurea Ciuc, a anunţat Poliţia Judeţeană Harghita Acolo au fost trimise 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI