Close sidebar
Close sidebar

Accident GROAZNIC în Caraș-Severin după ce un autoturism și un autocar plin cu pasageri s-au ciocnit! A fost activat PLANUL ROȘU!

Pompierii au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Caraş-Severin, după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din Buchin. Şoferul maşinii a murit, iar din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentanţii ISU Caraş-Severin au anunţat, luni, că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din Buchin.

La faţa locului au fost trimise un echipaj SMURD, o autospecială transport victime multiple şi personal, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere, opt ambulanţe SAJ şi echipaje ale Poliţiei.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

”Din nefericire, şoferul autoturismului a decedat. Din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost transportaţi la Spitalul din Caransebeş, în stare de conştienţă”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Potrivit acestora, în zonă se circulă pe o singură bandă, iar restul pasagerilor din autocar au fost preluaţi de un alt autocar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI