Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, miercuri dupa-amiaza, in judetul Tulcea, in eveniment fiind implicate doua autoturisme. Accidentul s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe contrasens si a lovit o masina care circula regulamentar.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitati sa intervina, miercuri dupa-amiaza, la un accident rutier petrecut pe DJ 222, intre localitatile Tulcea si Agighiol, in care au fost implicate doua autoturisme in care se aflau trei persoane.

La locul accidentului s-au deplasat o autospeciala de descarcerare grea, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, trei ambulante ale Serviciului Judetean. Victimele erau incarcerate, fiind nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi scoase din autoturisme, iar interventia acestora a durat aproximativ o ora.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Conform reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, un barbat in varsta de 41 de ani conducea un autoturism Audi pe DJ 222, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 33 de ani.

in urma impactului, au fost raniti cei doi soferi si un pasager din masina care circula regulamentar.

Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Judetean Tulcea pentru ingrijiri medicale. La scurt timp, barbatul in varsta de 41 de ani a murit din cauza ranilor suferite.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si