Accidentul s-a produs vineri seară. Din primele informaţii reiese că două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului una dintre maşini a lovit doi copii care se aflau pe trotuar.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa- substaţia Slobozia.

Accident de ultima oră. Doi copii, răniţi după ce două maşini s-au ciocnit

"În urma impactului, autoturismele au acroşat doi minori, un băiat şi o fetiţă, cu vârstele de aproximativ 12 ani şi 6 ani, care se aflau pe trotuarul de lângă partea carosabilă. Acestora le-a fost acordat primul ajutor de către echipajele medicale de la locul intervenţiei. Băiatul a suferit un traumatism la membrul superior drept şi escoriaţii, iar fetiţa suspiciune de fractură la membrul inferior stâng", a transmis ISU Ialomita.

accident ialomița
accident ialomița[Sursa foto: google]

Citeste si: Încă un focar de CORONAVIRUS la Buzău. Alte 10 persoane diagnosticate cu COVID-19

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar e ruinat de pandemia de coronavirus! Complexul este închis de 5 luni și e scos din circuitul turistic! EXCLUSIV

Citeste si: Un medic renumit este urmărit penal pentru că a luat mită 25.000 de euro

În urma accidentului, o pasageră a unuia dintre autoturisme, în vârstă de aproximativ 26 de ani, a suferit un atac de panică.

Toate cele trei victime au fost preluate şi transportate de către echipajul SMURD şi echipajele SAJ, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Citeste si: Ministrul Educației, despre cum se vor desfășura cursurile: „Am solicitat deblocarea posturilor”

Militarii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiului la locul accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si