Adina Iuliana Ghervase va intra după gratii. Ea a ucis noaptea trecută patru muncitori din Iași. Românca a băut alcool înainte de a conduce mașina. Ea a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autoutilitara în care se aflau bărbații.

Citește si: O mașină de pompieri care se deplasa la un incendiu a fost implicată într-un accident. O persoană și-a pierdut viața

Românca a fost găsită vinovată noaptea trecută de către oamenii legii, asta după ce a provocat un accident uriaș pe o stradă din Iași.

accident-iasi-soferita-bauta

Adina a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Adina nu s-a gândit la consecințe și s-a urcat la volan după ce a băut alcool. Șoferița a făcut mai multe drifturi și a urmat tragedia.

Șoferița a băut alcool înainte de a se urca la volan

Femeia a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea, astfel că aceasta s-a izbit de o clădire. Imediat a fost proiectată într-o autoutilitară în care se aflau opt muncitori la drumuri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patru dintre acești oameni au murit, medicii nu au putut face nimic pentru ei. În prezent, Adina este trasă la răspundere pentru moartea bărbaților. Celelalte patru victime au ajuns de urgență la spital.

Femeia a avut și ea nevoie de îngrijiri medicale. După ce își va reveni din șoc va trebui să răspundă în fața legii. Adina riscă ani grei de închisoare după tragicul accident pe care l-a provocat și pentru că a lăsat patru familii îndoliate.

accident-iasi-soferita-bauta

Tragicul accident rutier a avut loc în Iași.

Citește si: Doi bărbați din Belarus au murit într-un accident pe DN 21

Martorii, care au asistat la întreaga tragedie, au declarat că Adina avea o viteză foarte mare și din acest motiv a pierdut și controlul volanului.

Citește si: Accident grav în Brăila. Două persoane au murit

Camerele de supraveghere amplasate în acea zonă au surprins momentul în care femeia de 39 de ani se izbește cu putere de autoutilitara în care se aflau muncitorii.

Trupurile neînsuflețite ale celor patru au fost transportate la Medicina Legală și urmează ca ulterior să fie date apropiaților și pregătite de înmormântare. Cu toții sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat și nu-și explică gestul mamei de băiat de a se urca la volan băută.

Citește si: Noi schimbări ar putea avea loc în Codul Rutier. Toți șoferii trebuie să știe acest lucru


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si