Accident în Arad, luni după-amiază. O ambulanță cu un pacient și cu semnalele de avertizare pornite a fost lovită în trafic de un autoturism.

Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei.

Citeste si: Un bărbat a fost surprins de radar cu o viteză uriașă pe un bulevard din Capitală. Ce a pățit șoferul vitezoman

„A intrat în coliziune cu o ambulanţă condusă de un bărbat de 46 de ani, din Arad, care se deplasa cu semnalele luminoase în funcţiune.

În urma impactului, o asistentă a fost transportată la spital, în vederea evaluării stării sale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident dramatic în Vaslui. O mașină condusă de o şoferiţă începătoare a fost spulberată de un tren

Viteză uriașă pe un bulevard din Capitală

Un șofer din Capitală a fost oprit de oamenii legii, după ce rula cu o viteză de 186 km/h. Aceasta este o viteză record pe care autoritățile au înregistrat-o.

Citeste si: Accident teribil în Iași: un bărbat a decedat după ce mașina lui s-a izbit de un TIR

"25 Septembrie 2022, ora 12.01, Sectorul 1, București, cer senin, asfaltul uscat, condiții favorabile pentru decolarea unui avion și-n același timp pentru producerea unui accident rutier pe drumurile publice în cazul rulării cu o viteză de 186 km/h.
Atenție, limita pe sectorul de drum respectiv este de 60 km/h", au transmis reprezentanții polițiștilor bucureșteni într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Capitalei.

Citeste si: Accident cu ATV-ul în Munții Orăștiei. Paramedicii au intervenit pentru salvarea unei femei

Șoferul a rămas fără permis de conducere și s-a ales cu o amendă de 1.300 de lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si