Polițiștii din Wilhering, o localitate din landul Austria Superioară, au fost semnalați în Ajunul Crăciunului că un autoturism a intrat în zidul bisericii. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit autoturismul grav avariat. Mașina răsturnase mai mulți stâlpi de beton din fața bisericii înainte de a se opri în zidul exterior.

Accident în Austria. Un șofer român a intrat cu mașina într-o biserică

Citeste si: Premieră în Elveția: Un român este primul hoț care este judecat după ce a aruncat în aer un bancomat

În interiorul autoturismului, autoritățile austriece au identificat, pe scaunul șoferului, un bărbat care se încăpățâna să pună mașina în mișcare, scrie presa locală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Pârtii de România, prețuri de Austria

Românului i-a fost reținut permisul de conducere

Oamenii legii i-au solicitat să părăsească autoturismul, l-au legitimat și au identificat că este un cetățean român în vârstă de 24 de ani, din raionul Freistadt. Tânărul, care părea să fi consumat băuturi alcoolice, a refuzat etilotestul. Acesta a declarat că este îngrijorat și că autoturismul aparține persoanei aflate în grija sa.

Accident în Austria. Un șofer român a intrat cu mașina într-o biserică

Citeste si: Piața ilegală de petarde și artificii s-a mutat online. Care sunt condițiile în care pot fi folosite materialele pirotehnice

Românul a mai adăugat că la volan, în momentul accidentului, nu se afla el, ci un prieten care ar fi fugit. Ofițerii nu i-au crezut povestea și i-au reținut permisul. 

În ciuda ghinionului pe care l-a avut, românul a avut parte și de puțin noroc, întrucât, în urma impactului cu zidul bisericii, acesta a scăpat cu leziuni minore.

Pe de altă parte, mașina a fost grav avariată în urma pățaniei. Un lanț care separa drumul de calea pietonală s-a încolăcit în jurul uneia dintre roți. Pentru degajarea mașinii a fost necesară intervenția pompierilor din localitate.

Accident în Austria. Un șofer român a intrat cu mașina într-o biserică

Citeste si: Tarifele de Revelion la Sinaia, mai mari decât în Innsbruck, Austria


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si