Close sidebar
Close sidebar

Accident in Capitala, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului! Au fost inregistrate trei victime, printre care si o fetita de 6 ani!

Trei persoane au fost ranite, marti seara, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului in incercarea de a vira la stanga si a intrat pe contrasens, pe strada Liviu Rebreanu din Capitala. O fetita de 5 ani a fost transportata la spital cu fractura la genunchi, iar tatal sau cu fractura de glezna.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Brigazii Rutiere, soferul in varsta de 65 de ani a incercat sa vireze la stanga la intersectia strazii Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu, insa a pierdut controlul directiei de mers si a intrat pe scuarul ce desparte sensurile de circulatie. soferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

 

Trei persoane au fost ranite in urma accidentului, printre care si o fetita de 5 ani, care a fost transportata, insotita de mama ei, la Spitalul Budimex cu fractura la genunchi, spun reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov. Tatal sau a fost si el dus la Spitalul Bagdasar Arseni pentru o fractura de glezna. O alta fata de 14 ani a fost lovita, insa a refuzat transportul la spital, nefiind grav ranita.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Potrivit ISU, la fata locului au fost trimise cinci echipaje SMURD.

Pe Bd. Nicolae Grigorescu dinspre str. Postavarului se circula pe banda a doua.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI