Close sidebar
Close sidebar

Accident în Capitală. Un bărbat a ajuns de urgență la spital, după ce a fost izbit în plin pe o trecere de pietoni

Un bărbat a fost spulberat de pe trecerea de pietoni, în Capitală. La volanul autovehiculului se afla o șoferiță. Totul s-a petrecut lângă Spitalul Bagdasar-Arseni.

Estera Maria,

Accident în Capitală. Un bărbat a ajuns de urgență la spital, după ce a fost izbit în plin pe o trecere de pietoni

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accident grav în București, după ce un bărbat în vârstă de 45 de ani a ajuns, în cursul serii de joi, la spital, după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni.

Pietonul a fost spulberat de pe trecerea de pietoni, iar parbrizul mașinii s-a spart în urma impactului. 

Trecerea de pietoni nu avea semafor, dar era semnalizată și marcată corespunzător. La volan se afla o șoferiță care spune că pietonul i-a apărut în fața într-o fracțiune de secundă și n-a avut timp să reacționeze, potrivit stirileprotv.ro

Citește și: Angajata MApN care a lovit un om cu mașina, având o alcoolemie record, a fost reținută. Femeia a fost prinsă dormind cu capul pe volan după ce a fugit de la fața locului

Accidentul s-a petrecut chiar lângă Spitalul Bagdasar- Arseni, unde victima a fost transportată de urgență. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Angajata MApN care a lovit un om cu mașina, având o alcoolemie record, a fost reținută

O angajată MApN din Bistrița-Năsăud care a lovit un biciclist, după ce s-a urcat beată criță la volan, a fost găsită de oamenii legii în timp ce trăgea  un pui de somn  chiar pe volanul mașinii implicate în accident! Ea a fost depistată

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

la doar câteva sute de metri distanță de locul accidentului. 

Femeia are 31 de ani și a fost reținută pentru 24 de ore. Accidentul s-a produs pe o stradă din Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Citește și:  Un ambulanțier a lovit o femeie cu autospeciala și a plecat

Angajata MApN din Bistrița-Năsăud este acuzată de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

După ce a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o  alcoolemie record, de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana peste care a dat femeia cu mașina se află acum internată la Spitalul Județean din Suceava, având 8 coaste rupte și mai multe răni la nivelul capului. Acum, el se află într-o stare stabilă.

Citește și: Trafic blocat pe DN 1: patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier

Femeie în vârstă de 31 de ani este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa- Năsăud.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI