Close sidebar
Close sidebar

Accident în Capitală. Un tramvai a deraiat de pe șine și s-a izbit frontal un altul care se deplasa din sens opus

Accidentul a avut loc vineri seară în București. Două tramvaie au fost implicate, unul dintre ele a deraiat de pe șine și s-a izbit frontal de un altul care venea din sens opus. Alterația a avut loc în Sectorul 4. Trei persoane au fost ușor rănite, dar au refuzat să fie transportate la spital.

Alexandra Costea,

Accident în Capitală. Un tramvai a deraiat de pe șine și s-a izbit frontal un altul care se deplasa din sens opus


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu cu mult timp după ora 21, un tramvai a deraiat de pe șine în zona Șoseaua Olteniței din Sectorul 4 al Capitalei. Imediat după deraiere, mijlocul de transport în comun s-a ciocnit frontal cu un alt tramvai care circula din sens opus. Printre călători s-a instalat panica.

Citeste si: O minoră de 12 ani a dispărut dintr-un centru de plasament din Dâmbovița chiar în ajunul Crăciunului. Dacă o vedeți sunați la 112

Trei persoane au fost rănite

Circulația pe linia de tramvai a fost blocată aproximativ 20 de minute. Alte nouă tramvaie au așteptat în coloană, fără a putea să înainteze. Autoritățile au blocat traficul până când angajații STB au curățat drumul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În ambele tramvaie se aflau călători. Majoritatea dintre ei s-au ales doar cu o sperietură, însă trei persoane au fost rănite ușor. Acestea au refuzat să fie transportați la spital, pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Momentan nu se știe din ce cauză a deraiat primul tramvai. Vatmanii implicați în accident au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au arătat că niciunul nu consumase alcool. 

Citeste si: VIDEO|Accident în lanţ pe o autostradă din SUA. Două vehicule de mare tonaj au luat foc

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI