Close sidebar
Close sidebar

Accident in centrul Capitalei! Cinci persoane au fost transportate de urgenta la spital!

Cinci persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs in centrul Capitalei si in care au fost implicate patru autoturisme, intre care un taximetru.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, la intersectia cu bulevardul Dacia, fiind implicate patru autoturisme.

In urma impactului, au fost ranite cinci persoane- trei femei si doi barbati-, care au fost transportate cu ambulantele la spital, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov. Cei cinci raniti au suferit contuzii si au fost dusi la spitalele Floreasca si Elias. La fata locului au fost trimise patru ambulante SMURD.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Primele date arata ca accidentul a fost provocat de unul dintre soferi, existand suspiciunea ca acesta s-ar fi aflat sub influenta alcoolului sau a stupefiantelor, insa nu a putut fi testat la fata locului, fiind foarte agitat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI