Incidentul a avut loc pe DN1C, în afara localității Livada, Cluj. În accident au fost implicate  o autoutilitară și un autoturism.

”Din cercetările preliminare s-a constatat că autoturismul condus de un bărbat de 71 de ani, în direcţia municipiului Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară la volanul careia se afla un bărbat de 46 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Un elicopter SMURD a fost trimis în salvarea sa

În acest caz au intervenit pompierii de la Detaşamentul Dej, cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. 

Pentru a suplimenta ajutorul, a fost trimis un elicopter SMURD.

Șoferul autoturismului a fost descarcerat de către salvatori. A fost predat inconștient echipajului de la Ambulanță. Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la spital. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au testat șoferul autoutilitarei cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Două persoane sunt în stare gravă în urma unui accident rutier produs în Bistrița Năsăud

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, vineri, în județul Bistrița Năsăud, pe raza localităţii Tureac.

Două dintre victime sunt în stare gravă

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa- Năsăud şi un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenţie Prundu Bârgăului. 

Printre victime se află și doi minori, însă aceștia sunt în afara oricărui pericol. 

”În urma accidentului rutier au rezultat două victime de sex feminin, cod roşu şi cod galben. Au fost stabilizate şi evacuate la UPU SMURD Bistriţa pentru îngrijiri şi investigaţii medicale amănunţite”, transmite ISU Bistriţa Năsăud.

Microbuz cu nouă adulți și un minor, implicat într-un accident rutier

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN6, în localitatea Belinț, Timiș. Echipajele au intervenit de urgență pentru acordarea primului ajutor. În accident a fost implicat un microbuz de transport persoane în care se aflau nouă adulți și un minor.

Două victime, printre care și copilul, au fost transportate la spital, iar celelalte persoane au refuzat transportul.  

La faţa locului s-au deplasat pompieri ai Detaşamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Citește și: Intervenție dificilă a salvamontiștilor din Sibiu: o femeie a alunecat pe zăpadă la Bâlea Lac

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si