Opt persoane, printre care și patru copii, au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Constanţa sâmbătă după-amiază.

Accidentul a avut loc între două maşini, potrivit  News. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a declarat că pompierii au fost anunțați cu privire la producerea unui accident rutier între două autoturisme la ieşirea din Hârşova spre Tulcea.

Echipele de intervenție care au ajuns la fața locului au găsit opt victime, conștiente. Patru adulţi şi patru copii sunt victimele accidentului. Persoanele au fost transportate la Spitalul din Hârşova pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: Accident rutier cumplit: patru mașini și două autoutilitare s-au ciocnit pe A1

Un celebru sportiv, implicat într-un grav accident rutier pe A2

Luptătorul Benny Adegbuyi este implicat într-un grav accident rutier pe A2. Autoritățile au ajuns la fața locului.

Luptătorul mergea la o competiție king-boxing, ce are loc la Tuzla, Constanța. Benny Adegbuyi și soția sa se deplasau pe A2, iar la kilometrul 138, pentru a evita coliziunea cu o altă mașină, șoferul a tras de volan, iar autoturismul s-a izbit de parapet, arată cancan.ro.

Din primele informații reiese că șoferița s-a ales cu lovituri puternice și cu probleme la o mână.

Sportivul ar fi scăpat mai ușor în urma impactului.

Citește și: Accident rutier mortal în București. Victima este un motociclist

Luptătorul Benny Adegbuyi a fost implicat  într-un grav accident rutier  pe autostrada A 2, au declarat pentru News.ro surse din cadrul poliţiei.

Benny Adegbuyi se îndrepta spre Tuzla, pentru a participa la un eveniment.

În vârstă de 38 de ani, Benny Adegbuyi este cel mai bine cotat luptător român de kickboxing.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier la Cluj: o femeie a intrat cu mașina într-un șanț

Conform unor surse, autoturismul lui Benny Adegbuyi a ieșit de pe șosea și s-a înfipt într-un parapet.

Șoferul mașinii ar fi chiar soția sportivului care a pierdut controlul mașinii la 200 km/h.

UPDATE  2- Ce au transmis autoritățile

În această dimineață, pe Autostrada A2, la km 138, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din municipiul București, conducea un autoturism pe direcția București către Constanța, ar fi acroșat un parapet median.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 35 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Accident rutier în Mehedinți: o autospecială de poliție a intrat în coliziune cu un alt autoturism

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sportivul s-a născut pe 24 ianuarie 1898 la Cluj, dintr-o mamă româncă și un tată nigerian, conform playsport.ro. Relația dintre părinții săi nu a fost cea mai fericită, așa că micuțul Benny a fost afectat. Pe când avea doi ani, a plecat cu părinții săi în Nigeria, dar după câțiva ani, s-a întors în România, împreună cu sora sa mai mică, Patricia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Accident rutier la Cluj: o femeie a intrat cu mașina într-un șanț

Frații au rămas cu bunica la Cluj, iar mama lor s-a întors la soțul ei în Nigeria. Ulterior, cei doi s-au despărțit definitiv, dar femeia nu s-a întors la copiii ei, ci a plecat în Italia, să muncească.

Benny Adegbuyi este un luptător român de kickboxing și K 1 cu o poveste de viață impresionantă, arată playsport.ro. Bărbatul l-a învins pe celebrul Badr Hari este în top 10 mondial la Glory.

Deși este un bun luptător, el s-a apucat târziu de kickboxing. A apărut pe scena K 1 acum 10 ani, pe când avea 26, dar cariera sa a luat rapid avânt. La 36 de ani, luptătorul român are 1,98m, 119 kilograme și un palmares impresionant: 34 de meciuri, 29 de victorii și doar cinci înfrângeri.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a fost găsit carbonizat în propria locuință

„Când mă număra arbitrul, nu-mi venea să cred că se poate întâmpla asta după o repriză bună. La colț, antrenorii m-au îmbărbătat, mi-au zis că pot să intru în a treia repriză și să câștig meciul. M-am gândit la familia de acasă, că pentru ei nu pot să pierd.”,  a zis marocanul după meciul cu Badr Hari.

În prezent el este căsătorit cu o româncă pe nume Elena, de mai bine de zece ani. Au împreună un băiețel pe nume Patrick ce nu are voie să se uite la meciurile tatălui. Visul lui Benny este acela de a deveni campion mondial.

Citește și: Accident grav pe DN 14, în localitatea Șeica Mare. Șoferul este inconștient


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si