Close sidebar
Close sidebar

Accident in Gorj! Planul Rosu de interventie a fost activat dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz

Autoritatile din Gorj au activat, sambata, Planul Rosu de Interventie dupa ce un autoturism si un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe DN 67, in localitatea Ciuperceni. Noua persoane au fost ranite, mai multe echipaje de interventie fiind la fata locului.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) au anuntat, sambata, ca in judetul Gorj a fost activat Planul Rosu de interventie, dupa ce un autoturism si un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe DN 67, in localitatea Ciuperceni.

Din primele informatii, noua persoane au fost ranite, una fiind in stare mai grava.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La fata locului actioneaza mai multe autospeciale ale pompierilor, dar si echipaje medicale.

Centrul Infotrafic a anuntat ca a fost vorba despre o coliziune, ca urmare a pierderii controlului volanului de catre soferul autoturismului si patrunderii pe contrasens.

Circulatia rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind insa scazute la aceasta ora.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI