Un accident în Ialomița a avut loc miercuri, în jurul orei 08.40, fiind implicat un autoturism, în care se aflau patru persoane, doi adulți și doi copii de 4, respectiv 5 ani.

Citeste si: Trafic blocat pe E 85 după ce o mașină și un TIR s-au ciocnit. O femeie a fost încarcerată

”Din păcate, șoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 71 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ de la locul intervenției.

Citeste si: Trei copii s-au izbit de o mașină în timp ce se plimbau cu bicicleta

Celelalte victime implicate în accident, au fost monitorizate de către echipajele medicale la locul evenimentului, ulterior acestea refuzând transportul la spital”, anunță ISU Ialomița.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO |Accident cumplit pe DN1. Șase mașini sunt implicate

Accident teribil pe DN 1, județul Ilfov

Un accident a avut loc ieri, 19 aprilie,  pe DN 1, în județul Ilfov. Este vorba despre șase mașini în care se aflau 11 persoane. Patru oameni au fost răniți, iar doi au fost descarcerați.

Citeste si: Un autoturism înmatriculat în Ucraina a luat foc în mers. În maşină erau trei adulţi şi un bebeluş

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în total în accident au fost implicate şase autovehicule şi 11 persoane. Dintre acestea, cinci persoane sunt transportate la spital: două persoane la Elias şi trei la Floreasca. Elicopterul SMURD a preluat o victimă şi va ateriza la Dinamo.

 Autorităţile din Ilfov intervin, marţi, pe DN 1, unde cinci maşini în care se aflau 11 persoane s-au ciocnit.  Patru persoane au fost rănite,  două fiind descarcerate.

La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD. 

Citeste si: Doi soți au murit pe DN 1B, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR

„În urma impactului au rezultat 4 victime, fiind solicitat şi un elicopter SMURD, care a aterizat la faţa locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Circulaţia rutieră este restricţionată pe benzile 2 şi 3 ale ambelor sensuri de mers, se desfăşoară doar pe prima bandă ale celor 2 direcţii, valorile de trafic fiind ridicate”,  a transmis Centrul Infotrafic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si