Cel puțin șapte persoane au fost ucise într-o busculadă incredibilă cu peste 150 de mașini, după ce un fenomen de „super-ceață” a acoperit drumurile importante din sudul Louisianei, SUA.

Ceața densă de la primele ore ale dimineții și fumul de la incendiile de vegetație din apropiere au creat "furtuna perfectă" pentru cel mai mare accident în lanț din ultimii ani.

Citește și: VIDEO- Accident cumplit în Dolj. O tânără de 21 de ani s-a stins din viață după ce mașina condusă de prietena ei s-a răsturnat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mașinile au intrat în viteză în zona de ceață și fum și au avut loc tamponări în serie pe autostrada Interstate 55, lângă New Orleans, potrivit Metro.co.uk.

Pe o porțiune de kilometri întregi, zeci de mașini, camioane și remorci de tractoare au rămas deteriorate sau inendiate.

Accidente în lanț urmate de incendii și explozii

Poliția rutieră americană estimează că 158 de vehicule au fost implicate și 25 de persoane au fost rănite. Conform autorităților de stat din Louisiana, este posibil ca numărul morților să crească în următoarele ore.

Imaginile publicate pe rețelele sociale surprind serviciile de urgență care intervin pntru a căuta victime și a curăța autostrada de epavele incendiate.

Fenomenul ucigaș de "super-ceață"

Forțele de intervenție și agenții de poliție lucrează în continuare „pentru a notifica familiile, pentru a investiga cauzele exacte ale accidentelor” și pentru a se coordona cu departamentul de transport al statului pentru a elibera podul de pe autostradă unde s-a produs o parte din accidentul în lanț.

Serviciul Național de Meteorologie a declarat că au fost mai multe incendii de vegetație în ultimele ore în regiune. Fumul de la incendii amestecat cu ceața nopții au creat fenomenul de „super-ceață”.

Traficul a fost blocat pe kilometri întregi în ambele sensuri ale autostrăzii. Guvernatorul regiunii John Bel Edwards a transmis condoleanțe familiilor celor uciși și a lansat un apel pentru donatorii de sânge.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si