Close sidebar
Close sidebar

Accident în lanț cu 150 de mașini, cel puțin 7 oameni și-au pierdut viața

Un accident în lanț teribil a avut loc pe o autostradă aglomerată din statul american Louisiana, care a dus la decesul a cel puțin șapte persoane și rănirea altor zeci de oameni. Ceața a fost cauza principală a tragediei.

Sorin Negru,

Accident în lanț cu 150 de mașini

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel puțin șapte persoane au fost ucise într-o busculadă incredibilă cu peste 150 de mașini, după ce un fenomen de „super-ceață” a acoperit drumurile importante din sudul Louisianei, SUA.

Ceața densă de la primele ore ale dimineții și fumul de la incendiile de vegetație din apropiere au creat "furtuna perfectă" pentru cel mai mare accident în lanț din ultimii ani.

Citește și: VIDEO- Accident cumplit în Dolj. O tânără de 21 de ani s-a stins din viață după ce mașina condusă de prietena ei s-a răsturnat

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mașinile au intrat în viteză în zona de ceață și fum și au avut loc tamponări în serie pe autostrada Interstate 55, lângă New Orleans, potrivit Metro.co.uk.

Pe o porțiune de kilometri întregi, zeci de mașini, camioane și remorci de tractoare au rămas deteriorate sau inendiate.

Accidente în lanț urmate de incendii și explozii

Poliția rutieră americană estimează că 158 de vehicule au fost implicate și 25 de persoane au fost rănite. Conform autorităților de stat din Louisiana, este posibil ca numărul morților să crească în următoarele ore.

Imaginile publicate pe rețelele sociale surprind serviciile de urgență care intervin pntru a căuta victime și a curăța autostrada de epavele incendiate.

Traficul a fost blocat pe kilometri întregi în ambele sensuri ale autostrăzii. Guvernatorul regiunii John Bel Edwards a transmis condoleanțe familiilor celor uciși și a lansat un apel pentru donatorii de sânge.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI