Carambol pe DN1! Accidentul s-a petrecut duminică seara, la ieșirea din orașul Aleșd, pe sensul de pers către Oradea. În urma impactului, mai multe persoane au ajuns la spital, printre care se numără și un bebeluș în vârstă de doar o lună.

Din cercetările pe care le-au făcut oamenii legii până acum, se pare că de vină pentru accident este unul dintre șoferi, mai exact un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Tinăud.

Acesta nu ar fi păstrat distanța regulamentară și ar fi acroșat din spate o mașină care era condusă regulamentar. La volanul autoturismului lovit de prima mașină se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Bihor.

Citește și: Caz halucinant în Neamț! Deși a fost înjunghiată cu cruzime de soț, o tânără de 18 ani refuză să depună plângere

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

accident DN1, bebelus ranit, spital

„La data de 18 august a.c., la ora 18,34, poliţiştii Compartimentului Rutier Aleşd au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.1, în afara localităţii Aleşd, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din impact, cel de-al doilea autoturism ar fi fost proiectat în autoturismul care circula în faţa sa, iar ulterior, în aceeaşi modalitate, în accidentul rutier au mai fost implicate alte trei autoturisme, toate acroşate din spate, provocându-se astfel o coliziune în lanţ”, a informat, într-un comunicat, IPJ Bihor.

Oamenii legii au deschis o anchetă 

În urma impactului în care au ajuns implicate 6 mașini, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Compartimentului Rutier Aleşd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, mai menţionează sursa citată.

Citește și: Soțul doctoriței ucise în Brăila, lovitură de grație în dosarul morții Marinei! Bărbatul este îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla cu viața lui

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si