Close sidebar
Close sidebar

Accident în lanț provocat de un tânăr în Capitală. Două persoane au fost rănite

Accidentul a avut loc pe Calea Dorobanți, acolo unde un tânăr a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie.

Diana Bostan,

Accident rutier Capitală

[Sursa foto: infotrafic]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr de 22 de ani a intrat, luni seară, în coliziune cu maşina condusă de o femeie, pe Calea Dorobanţi din Bucureşti. Maşina tânărului a pătruns pe trotuar, unde a lovit două autoturisme parcate şi un stâlp. Două persoane au fost rănite.

Accident cu patru mașini în Capitală

„Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Calea Dorobanţi/Str. Teheran în care au fost implicate 4 autovehicule, din care 2 autovehicule în mişcare şi 2 autovehicule staţionate”, a transmis, luni seară, Brigada Rutieră a Capitalei.  

Tânărul care a provocat accidentul se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle, când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Str.

Teheran a lovit un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul  opus de circulaţie.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Trei oameni din Dolj care stăteau pe marginea drumului au fost izbiți puternic de un șofer

Tânărul de 22 de ani a pătruns cu mașina pe trotuar

„Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat 2 autovehicule parcate pe trotuar. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0”, au mai adăugat poliţiştii.  

Două persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: A fost activat Planul roșu de intervenție, după ce un microbuz școlar și un autoturism au intrat în coliziune

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI