În urma impactului violent, o mașină de lux a rămas fără portieră. Potrivit primelor informații, accidentul ar fi pornit de la schimbarea benzii de mers de către un şofer. Traficul din zonă a fost îngreunat. 

Citeste si: Accident grav pe autostrada A1: șase persoane sunt rănite, inclusiv doi copii

Ce au declarat reprezentanții din Poliție

„În jurul orei 14.50, o conducatoare auto de 19 ani care se deplasa pe strada Traian Vuia, pe banda întâi, în direcția localității Apahida, ar fi intenționat să schimbe banda de circulație pe care se afla cu banda a doua, intrând în coliziune cu un autoturism de pe banda a doua.

În urma coliziunii, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În urma coliziunii inițiale, autoturismul condus de tânăra de 19 ani a fost proiectat în autoturismul care se afla pe banda întâi, în fața sa și a pătruns pe sensul opus, acroșând un alt autoturism. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

În urma accidentului a fost transportat la spital un bărbat în vârstă de 52 de ani,  care conducea autoturismul care ar fi fost acroșat inițial de conducătoarea auto de 19 ani”, au spus reprezentanții IPJ Cluj, potrivit stiridecluj.ro

Citeste si: Accident rutier cumplit. Un copil este în stop cardio-respirator

Accident grav pe autostrada A1

Tot astăzi, pe autostrada A1, a avut loc un cumplit accident. Șase persoane, printre care și doi copii, au fost rănite. Accidentul s-ar fi produs din cauza unui  șofer  care nu sa asigurat când a schimbat banda de circulație. O mașină s-a răsturnat, iar doi pasageri sunt în stare gravă.

Citeste si: O femeie a fost găsită moartă într-un mall din România. Ea se afla în toaleta centrului comercial


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si