Impactul puternic a făcut ca autoturismul să fie târât câțiva metri pe șosea și apoi să iasă de pe partea carosabilă. Șoferul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accident în Miroslava. O mașină s-a izbit de un TIR. O persoană a decedat în urma impactului

Accident în Miroslava. O mașină s-a izbit de un TIR. O persoană a decedat în urma impactului

Un bărbat a decedat în urma accidentului

Șoferul în vârstă de 41 de ani se deplasa cu viteză din sens opus. Într-o clipă de neatenţie, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens şi a intrat în camion lovind roata stânga din faţă.

Mașina s-a rostogolit zeci de metri, apoi a ajuns în şanţ. 

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de interveţie. Bărbatul a fost scos de sub fiarele mașinii. 

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu este cercetat după ieșirea nervoasă de la DIICOT unde a fost anchetat în calitate de martor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Victima a fost extrasă din autoturism şi predată echipajului medical. După evaluarea primară au început manevrele de resuscitare. Din nefericire victima, bărbat în vârstă de 41 de ani nu a răspuns  manevrelor de resusictare, fiind declarată decedată”, a declarat reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

Şoferul care se afla la volanuul camionului a fost testat cu aparul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul în vârstă de 41 de ani era din Suceava şi tatăl unui copil.

Accident grav în Jilava. Un adolescent de 16 ani a fost ucis pe trecerea de pietoni

Un adolescent de 16 ani a fost lovit mortal pe o trecere de pietoni din Jilava, județul Ilfov. Medicii ajunși la locul accidentului i-au acordat îngrijirile medicale necesare, dar din nefericire inima adolescentului a cedat.

Potrivit primelor informații,  adolescentul se întorcea de la liceu.  Când a încercat să traverseze Drumul Național 5, București-Giurgiu,  a fost lovit mortal de o mașină pe trecerea de pietoni. 

La volanul mașinii se afla  un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Adolescent ucis pe trecerea de pietoni

Adolescentul în vârstă de 16 ani a fost grav rănit. Echipele medicale ajunse la locul accidentului i-au acordat primul ajutor și l-au resuscitat, dar din nefericire tânărul nu a răspuns manevrelor.

„La data de 13 septembrie a.c.,

în jurul orei 20:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN5, la km 8, în zona localității Jilava, s a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Măgurele, precum și polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că, victima este un minor, în vârstă de aproximativ 16 ani.

La acest moment, echipajul medical efectuează manevre de resuscitare victimei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au transmis autoritățile.

Polițiștii rutieri din Ilfov au început desfășurarea activităților pentru a stabili cu certitudine care a fost situația de fapt și care sunt măsurile legale care se impun.

Citește și: Decizia integrală în cazul Simonei Halep. Fizioterapeuta Candice Gothier este cea care i-a dat sportivei suplimentul. Antrenorul lui Halep ar fi crezut că e curat


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si