Un accident între două autoturisme a avut loc în zona Piața Romană din București, în urmă cu puțin timp.

Din primele informații, accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, pe sensul de mers către Piața Universității. Într-o mașină se aflau 4 persoane, două dintre acestea fiind 2 copii.

Traficul în zona respectivă este îngreunat. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona.

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere și un echipaj SMURD.

Citește și: O angajat MApn a lovit cu maşina un biciclist şi a fugit de la locul accidentului. Femeia avea o alcoolemie record

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Șoferul unuia dintre vehicule ar fi vrut să schimbe banda de mers, dar nu a acordat prioritate. În acest fel, a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Polițiștii de la fața locului fac cercetări în cauză pentru a stabili exact circumstanțele în care a avut loc evenimentul și care dintre cei doi șoferi implicați este vinovat pentru producerea acestuia.

Citește și: Mama lui Alexadru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu, își strigă disperarea la căpătâiul fiului ei: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”

O angajată MApn a lovit cu maşina un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

Incident șocant noaptea trecută după ce o șoferiță s-a urcat beată la volan. Din fericire, cursa nebună s-a încheiat cu un pas înainte de a se transforma într-o adevărată tragedie. Femeia, angajată la MApN, a accidentat un biciclist în vârstă de 65 de ani cu maşina şi a fugit de la fața locului.

Șoferița avea o alcoolemie de peste 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Accident rutier grav la Satu Mare. Un tânăr de 20 de ani a fost transportat la spital

Conform jurnaliștilor de la Radio Dorna, marți 11 aprilie 2023, la orele serii, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, un bărbat de 65 de ani, care se deplasa pe lângă bicicletă pe marginea carosabilului, a fost lovit de o maşină la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 31 de ani.

Citește și: Un șofer beat a provocat un accident rutier în municipiul Roman

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 65 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, iar femeia care se afla la volanul autoturismului a fugit de la locul accidentului. Șoferița în vârstă de 31 de ani a fost găsită la câteva sute de metri de locul accidentului şi, conform martorilor citaţi de jurnaliștii de la Radio Dorna, dormea cu capul pe volan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si