Echipajul SMURD a ajuns imediat la fața locului și i-a acordat tânărului primul ajutor medical, oprindu-i hemoragia şi recuperându-i brațul. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, spre Timişoara.

Bărbatul a rămas fără un braț

Elicopterul SMURD, un echipaj medical SMURD şi un echipaj cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad, au intervenit astăzi, 26.09.2022, în jurul orei 13:00, în cazul producerii unui accident de muncă la o societate comercială din zona industrială Curtici.

La sosirea echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 37 de ani avea membrul superior prins într-o presă de rulare, smuls din corp de la nivelul umărului ”, transmite ISU Arad. 

Citeste si: Accident dramatic în Vaslui. O mașină condusă de o şoferiţă începătoare a fost spulberată de un tren

Din fericire, bărbatul era conştient şi cooperant, fiind transportat la spital, unde medicii vor încerca să reatașeze braţul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc la o fabrică de textile.

Bărbat în stare gravă, după ce a căzut de pe o scară de la circa 3 metri înălţime

Un bărbat de 43 de ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe din Bistriţa, după ce a căzut de pe o scară, de la înălţimea de aproximativ trei metri, în timp ce lucra în gospodărie. Bărbatul a fost găsit inconștient.

„Din primele date, un bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp ce desfăşura activităţi gospodăreşti la domiciliul său, ar fi căzut de pe o scară de la înălţimea de aproximativ 3 metri, suferind mai multe leziuni”,

a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Ajutor de încălzire 2022-2023. Lista documentelor pe care trebuie să le depui

Potrivit ISU, la fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, iar ulterior a fost solicitat elicopterul SMURD, care l-a preluat pe bărbat, inconştient și cu politraumatisme. Victima a fost transportată la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale de specialitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si