Close sidebar
Close sidebar

Accident înfiorător în Haret, județul Vrancea. Două femei și o fetiță de șase ani s-au răsturnat cu mașina

Două femei și o fetiță de șase ani s-au răsturnat cu mașina, marți, la ieșirea din Haret, județul Vrancea. Cele trei victime au fost transportate la spital.

Diana Bostan,

Ambulanță


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe DN2 E85. Mașina în care se aflau două femei și o copilă de șase ani s-a răsturnat.

Citește și: Un motociclist a intrat în coliziune cu un cap de pod, pe Transalpina, în zona Oașa

Două femei și o fetiță au fost rănite în urma accidentului rutier

Două femei şi o fetiţă de 6 ani au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, la Haret.  "Prin apel 112 a fost sesizaţi de producerea unui accident rutier pe DN2 E85, la Haret.

Conform datele din apel, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe DN2- E85, la ieşire din Haret către Modruzeni. Trei persoane care se aflau în autoturismul care s-a răsturnat au fost rănite", a precizat  IPJ Vrancea., conform  Agerpres.

Citește și: FOTO- O remorcă plină cu butuci s-a răsturnat în curțile a două case. Pompierii militari au intervenit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc accidentul.

Trei copii și trei adulți, răniți în urma unui accident rutier

În urma unui accident rutier petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, șase persoane, dintre care trei copii au ajuns la spital.

Citește și: Mai mulți oameni aflați într-o stație STB, din Capitală, la un pas să fie spulberați de o mașină

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a patru echipaje SAJ.

Citește și: El este Vlad, tânărul de 19 ani care a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în Someș. Trupul tânărului a fost găsit în ape abia după două zile de căutări/ Mărturiile prietenului lui

În urma evenimentului rutier, șase persoane, dintre care 3 copii, au ajuns la spital. Aceștia vor avea parte de investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI