Se scurg clipe dramatice in ambulanta. Medicii incearca sa-i salveze viata unui barbat de 40 de ani, pasager in masina mortii.

Intre timp... pompierii de la descarcerare se lupta sa-i scoata pe ceilalti din mormanul de fiare. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din pacate... un tanar de 27 de ani si soferul,  de 33 de ani, au pierit pe loc in urma teribilului impact care a insangerat drumul ce leaga localitatile Foeni si Giulvăz din Timis.

Masina in care erau cei cinci barbati s-a rasturnat in sant dupa ce soferul, un cetatean neamt cu afaceri agricole in Romania, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a izbit violent un cap de pod.

"Am venit, am gasit pe drum un ranit cu barba. Zice ca e neamt. A fost ranit. Politia si salvarea au fost aici, i-au acordat primul ajutor si au venit la descarcerarea celorlalti"

Marius Poenaru, Politia Rutiera Timisoara
"Ajunsi la fata locului, am constatat ca un autoturism cu cinci pasageri a parasit carosabilului pe fondul vremii nefavorabile si a carosabilului ud.

Au rezultat trei persoane decedate si doua duse la spital, vatamate grav"


Diana Mixich, medic, Ambulanta Timis
"S-au intentat manevre de resuscitare fara succes. Avand leziuni incompatibile cu viata. S-a incercat tot ce s-a putut."

Politistii au deschis o ancheta. Din primele cercetari, se pare ca soferul a gonit nebuneste pe sosea, fara sa ii pese ca afara plouase.

Pe de alta parte, langa masina fazuta zob, anchetatorii au gasit o sticla de whisky, asa ca s-ar putea ca cel de la volan sa fi fost beat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si