Mai multe imagini au fost publicate pe rețelele de socializare în care se pot observa mai multe mașini și camioane strivite sau îngrămădite unele peste altele pe podul Zhengxin Huanghe.

Citește și: Situație dramatică în spitalele din China, după relaxarea măsurilor anti-COVID

"Este înfricoşător. E plin de oameni aici, nu cred că putem coborî de pe pod", se poate auzi vocea unei persoane aflate la locul tragediei, în una dintre înregistrările postate pe rețelele socializare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cea mai mare bancă din Rusia își închide sediul din Emiratele Arabe. Ce rol au avut sancțiunile occidentale în închiderea Sberbank 

Mai multe victime au rămas blocate în mașini, iar departamentul de pompieri a trimis 11 autospeciale şi 66 de salvatori, pentru a acorda asistenţă, a transmis presa de stat chineză.

Mai bine de 200 de autoturisme au fost implicate în carambolul din China

În multe regiuni, vizibilitatea era sub 500 de metri miercuri 28 decembrie 2022, la primele ore ale dimineții, sau chiar sub 200 de metri, a transmis serviciul meteorologic din China. Jurnaliștii postului CCTV au relatat că autovehicule care circulau în ambele direcţii pe pod, un punct important de traversare a Fluviului Galben, au fost implicate în numeroase coliziuni.

Citește și: BF.7, o nouă variantă SARS-CoV-2, identificată în China

Mai apoi, traficul rutier a fost închis complet pe pod. 

Tot postul public de televiziune a raportat că în accident au fost implicate mai bine de 200 de vehicule.

Citește și: Șofer de TIR, revoltat după eșecul aderării României la Schengen: „Vom continua să umplem de șpăgi buzunarele vameșilor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si