Close sidebar
Close sidebar

Accident intenționat în Bacău! Și-a călcat amanta cu mașina, după ce i-a atacat soția

Caz uluitor în Bacău! Un bărbat supărat că amanta i-a atacat soția, a călcat-o pe aceasta cu mașina.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Amanta bărbatului i-a atacat soția în plină stradă. Supărat pe gestul femeii, el a decis să o pedepsească și a dat cu mașina peste ea.

Relația extraconjugală a început cu câteva luni în urmă. Bărbatul și amanta au continuat să se întâlnească o perioadă, însă la un moment dat relația nu a mai mers și s-au despărțit. La câteva luni după separare, amanta și soția bărbatului s-au întâlnit pe stradă.

Citeste si: Un tată de doar 24 de ani a povestit cum și-a ucis fiul de doar o lună pentru că l-a trezit din somn

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Cele două femei au început să se certe, iar amanta a atacat-o pe soția bărbatului cu o piatră. Supărat și deranjat de gestul femeii, bărbatul a decis să o pedepsească. Pentru a-i arăta soției că îi ia apărarea în orice situație, bărbatul și-a călcat amanta cu mașina, relatează presa locală.

Citeste si: Ultimă oră! Incident grav la metrou, în stația Apărătorii Patriei. O persoană, lovită de tren. Bărbatul a scăpat cu viață

Din fericire femeia a fost rănită ușor și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul infidel s-a ales cu control judiciar pentru 60 de zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI