Un accident cumplit soldat cu trei victime a avut loc joi seara, în localitatea Proieni, pe DN 7. Trei persoane au fost rănite. „Din primele verificări, se pare că ar fi vorba de o coliziune între un TIR şi un autoturism, pe DN 7, în localitatea Proieni, din care a rezultat rănirea a trei persoane", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Citeste si: Un elicopter SMURD a preluat cinci victime dintr-un accident rutier

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au transmis că în zonă au fost trimise echipaje SMURD și de la Ambulanța Vâlcea, care au preluat victimele și le-au transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Brezoi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Noi schimbări în Codul Rutier. Dacă faci un gest necugetat la volan riști o amendă de 725 de lei

Doi frați gemeni au fost loviți de un stâlp

Doi fraţi gemeni, în vârstă de 12 ani, au fost răniţi sâmbătă, după ce un camion a lovit un stâlp care a căzut peste ei în timp ce se jucau în curtea unei locuinţe, în localitatea Şişcani din comuna Hoceni, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Citeste si: VIDEO- Accident în lanț pe A1. Două mașini au fost prinse într-un tir și o cisternă, șoferii au murit pe loc

„Un camion a lovit un stâlp, iar acesta a căzut peste doi copii. Şoferul şi copiii sunt răniţi, dar conştienţi. Au fost trimise două ambulanţe ale SAJ Vaslui şi o ambulanţă SMURD din substaţia Huşi şi a fost solicitat elicopterul SMURD. Unul dintre copii are fractură deschisă la gamba stângă, pentru el fiind solicitat elicopterul.

Al doilea are mai multe contuzii, dar este acum stabil. El a fost preluat de EPA Huşi şi este transportat la Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian". Şoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, are o fractură închisă la nivelul unui braţ şi un traumatism cranio-facial minor prin agresiune, el afirmând că a fost agresat de un martor când a ieşit din maşină. A fost preluat de o ambulanţă şi va fi transportat la Spitalul din Huşi”, a informat Daniel Ungureanu, potrivit Agerpres.

Citeste si: VIDEO- Bicicletele și trotinetele au devenit o metodă de transport tot mai utilizată în Capitală. Prețul carburanților a influențat această creștere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si