Close sidebar
Close sidebar

Accident între un TIR și o mașină, soldat cu trei victime

Un accident cumplit a avut loc pe DN 7, județul Vâlcea, joi seara. Trei persoane au fost rănite în urma unei coliziuni dintre un TIR și un autoturism.

Diana Puiu,

Accident între un TIR și o mașină, soldat cu trei victime

[Sursa foto: smurd.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident cumplit soldat cu trei victime a avut loc joi seara, în localitatea Proieni, pe DN 7. Trei persoane au fost rănite. „Din primele verificări, se pare că ar fi vorba de o coliziune între un TIR şi un autoturism, pe DN 7, în localitatea Proieni, din care a rezultat rănirea a trei persoane", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Citeste si: Un elicopter SMURD a preluat cinci victime dintr-un accident rutier

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au transmis că în zonă au fost trimise echipaje SMURD și de la Ambulanța Vâlcea, care au preluat victimele și le-au transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Brezoi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Noi schimbări în Codul Rutier. Dacă faci un gest necugetat la volan riști o amendă de 725 de lei

Doi frați gemeni au fost loviți de un stâlp

Doi fraţi gemeni, în vârstă de 12 ani, au fost răniţi sâmbătă, după ce un camion a lovit un stâlp care a căzut peste ei în timp ce se jucau în curtea unei locuinţe, în localitatea Şişcani din comuna Hoceni, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Citeste si: VIDEO- Accident în lanț pe A1. Două mașini au fost prinse într-un tir și o cisternă, șoferii au murit pe loc

„Un camion a lovit un stâlp, iar acesta a căzut peste doi copii. Şoferul şi copiii sunt răniţi, dar conştienţi. Au fost trimise două ambulanţe ale SAJ Vaslui şi o ambulanţă SMURD din substaţia Huşi şi a fost solicitat elicopterul SMURD. Unul dintre copii are fractură deschisă la gamba stângă, pentru el fiind solicitat elicopterul. Al doilea are mai multe contuzii, dar este acum stabil. El a fost preluat de EPA Huşi şi este transportat la Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian".
Şoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, are o fractură închisă la nivelul unui braţ şi un traumatism cranio-facial minor prin agresiune, el afirmând că a fost agresat de un martor când a ieşit din maşină. A fost preluat de o ambulanţă şi va fi transportat la Spitalul din Huşi”
, a informat Daniel Ungureanu, potrivit Agerpres.

Citeste si: VIDEO- Bicicletele și trotinetele au devenit o metodă de transport tot mai utilizată în Capitală. Prețul carburanților a influențat această creștere

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI