Close sidebar
Close sidebar

Accident la ieșirea de pe Autostrada Vestului. Un TIR a spulberat patru mașini

Accident grav, duminică după-amiază, pe Autostrada Vestului. Un TIR a spulberat patru autoturisme. O persoană a ajuns la spital.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Accident grav, duminică, 16 iulie, pe Autostrada Vestului, în localitatea Margina. Un TIR a spulberat patru autoturisme, iar o persoană a ajuns la spital. Șoferul TIR-ului a pierdut controlul și a intrat în plin în patru autoturisme care circulau cu viteză redusă din cauza aglomerației.  

La fața locului, au intervenit pompierii din orașul timișean Făget.  

Citește și: Patru persoane, printre care un copil, au murit într-un accident cumplit pe DN7, în Vâlcea

În urma ciocnirii violente între TIR și cele patru mașini, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată cu ambulanța SMURD către Spitalul Orășenesc Făget. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Accident la ieșirea de pe Autostrada Vestului. Un TIR a spulberat patru mașini

[Sursa foto: Adevărul.ro]

Patru persoane, printre care un copil, au murit într-un accident cumplit pe DN7, în Vâlcea

Patru persoane, printre care un copil, au murit joi seara într-un accident cumplit care a avut loc pe DN7, în județul Vâlcea, în dreptul localității Bujoreni. 

Joi seară, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați cu privire la un accident rutier extrem de grav în localitatea Bujoreni, pe DN7.

Citește și: Un șofer beat și fără permis a intrat pe contrasens, avariind 9 mașini. În urma evenimentului rutier, 5 persoane au fost rănite

Potrivit presei locale, se pare că ar fi avut loc o coliziune între 3 autovehicule, respectiv un autoturism, un autotren și un microbuz care transporta persoane.

Coliziunea s-a produs pe DN 7, km.182+ 100 m, în localitatea Bujoreni, informează Vocea Vâlcii.

În urma impactului a rezultat decesul a 4 persoane (3 adulți și un minor), care se aflau cu toții în autoturism.

Citește și: Un copil de 13 ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină pe un drum din Prahova

Un copil de 13 ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină pe un drum din Prahova

Un copil de 13 ani din comuna Poienarii Burchii, județul Prahova, a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Băiatul a încercat să se ferească, dar s-a împiedicat și a căzut în fața autoturismului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Câmpia Turzii. Ea traversa regulamentar

Copilul ar fi avut intenţia să se retragă dar s-a împiedicat. Băiatul venea de la fotbal, dar nu s-a asigurat atunci când a vrut să traverseze.

Localnicii sunt îngroziți și spun că în zonă au loc accidente frecvent. Conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI