Un pilot care participa, marți, la raliul din Târgu Cărbunești a pierdut controlul vehiculului, într-o zonă de în care se aflau mai mulți spectatori. Șoferul a intrat într-un parapet de protecție și a rănit o persoană. Momentul impactului a fost surprins de un martor, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Pilotul a pierdut controlul volanului

În imagini se vede cum pilotul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a rupt bara de protecție aflată pe marginea drumului, unde se aflau mai mulți oameni care priveau competiția.

În urma accidentului, un bărbat a fost rănit în zona capului. Oamenii prezenți la fața locului au sărit în ajutorul acestuia și au rămas alături de el până la sosirea unui echipaj medical.  

Citeste si: Aeronava care s-a prăbușit la Letca Nouă, filmată în timpul unei manevre periculoase cu două săptămâni înainte accident

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pilotul și copilotul au suferit răni superficiale.

Un microbuz, un TIR și mai multe autoturisme s-au ciocnit pe Valea Oltului

Traficul de pe Valea Oltului, între Vâlcea și Sibiu s-a blocat complet marți dimineață, după un accident în lanț.

Citeste si: Dragoste cu năbădăi la Penitenciarul Mărgineni. O angajată și-a dat demisia după ce s-a îndrăgostit de un interlop

Trei autoturisme, un TIR și un microbuz s-au ciocnit. Accidentul s-a produs la km 202+250 al DN7 E 81, între Călimănești și Brezoi.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autotren (încărcat cu ciment), trei autoturisme și un microbuz cu opt persoane- cu tot cu  șofer, în urma căreia a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din microbuz.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul este blocat total”,  a menționat inițial purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea.

Citeste si: Mașini la un pas de a fi aruncate în prăpastie, în urma unei depășiri periculoase

Șase persoane au fost evaluate de medici, iar două au fost transportate la Spitalul județean Vâlcea.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si