Close sidebar
Close sidebar

Accident la Targoviste! Un taximetrist a dat peste o adolescenta chiar pe trecerea de pietoni. "Mi-a sarit in fata, era dupa trecere, fetita a fost la vreo doi metri."

O adolescenta de 17 ani din Targoviste a ajuns la spital in aceasta dimineata, dupa ce un taxi a dat peste ea cand traversa pe trecerea de pietoni din fata blocului in care locuieste.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soferul taxiului sustine ca fata a traversat in fuga si el nu a mai reusit sa evite impactul pentru ca a vazut-o in ultimul moment. Adolescenta de 17 ani tocmai iesise din blocul in care locuieste si traversa strada pe trecerea de pietoni. Nu se stie unde mergea fata, insa acum este la spital si primeste ingrijiri medicale pentru ca a fost ranita in urma accidentului.

Atat rudele, cat si martorii de la fata locului, sustin ca adolescenta era pe trecerea de pietoni in momentul in care a fost surprinsa si lovita de taxi, insa nu acelasi lucru il spune soferul, un barbat de 65 de ani. El sustine ca fata ar fi traversat in graba soseaua si ca nu a ami putut sa o evite.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Am avut o masina rosie, nu retin ce marca a fost, pe prima banda si din spate de la masina aia mi-a tasnit.

Era dupa trecere! Fetita a fost la vreo doi metri dupa trecere jos. Si am acrosat-o cu oglinda si s-a lovit de parbriz, sus", a declarat soferul taxiului care a accidentat adolescenta din Targoviste.

Pe numele barbatului a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si irmeaza ca anchetatorii sa stabileasca daca soferul este sau nu vinovat de accidentul produs.

sursa: targovistenews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI