Edilul a precizat ca regreta ce s-a intamplat si spera ca tanara care a cazut sa isi revina cat mai repede.

„Am dat dispozitie Politiei Locale a Sectorului 4 sa inceteze activitatea”, a precizat Daniel Baluta.

in paralel, politistii fac verificari pentru a stabili cauzele si conditiile care au dus la producerea accidentului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

O femeie a cazut cu tiroliana, vineri seara, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, ea fiind transportata la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni”, dupa ce a fost accidentata la picior.

Potrivit Politiei Capitalei, tanara a cazut de la peste un metru inaltime de pe tiroliana amplasata in parcul din Sectorul 4.

Potrivit paginii de Facebook a USR Sector 4, o adolescenta, clienta instalatiei, „considera ca nu a fost asistata corespunzator la sosirea pe platoul inferior de catre angajatul ce opera tiroliana”.

„in loc sa o ajute, acesta ar fi tras de sfoara si fata a cazut, lovindu-se la picior.

Cand a anuntat ca vrea sa sune la 112, operatorul tirolienei a indemnat-o sa nu sune, sa se duca acasa si sa puna gheata. Cand a vazut ca fata era hotarata sa apeleze numarul pentru urgente, si-a luat toate echipamentele, a spus ca se duce la turnul din deal si se intoarce sa sune el la 112. I-a dat banii inapoi (20 lei) si a plecat- doar ca nu s-a mai intors deloc! De ce oare a fugit angajatul? Oare sunt in regula toate actele, avizele, garantiile, certificatele legale in cazul instalatiilor tirolienei? Ce punct de vedere or avea ITM,
C.N.C.I.R., conducerea Primariei Sector 4 etc? Ne vom interesa in detaliu privind posibile nereguli”, se arata pe pagina de socializare a formatiunii politice.

Primaria Sectorului 4 a inaugurat, sambata, 5 august, cea mai lunga tiroliana din Bucuresti, care face legatura, prin aer, intre Parcul Oraselul Copiilor si Parcul Lumea Copiilor.

„Cea mai mare tiroliana din Bucuresti este amplasata in Parcul “Oraselul Copiilor” si are o lungime de peste 300 de metri. Constructie unicat in Romania, tiroliana are doua posturi de plecare simultan. Plecarea se face de la o inaltime de 12 metri, iar viteza de coborare ajunge la aproape 80 de km pe ora. in primele doua zile, accesul publicului va fi gratuit”, conform Primariei Sectorului 4.

Tiroliana face legatura, prin aer, intre Parcul Oraselul Copiilor si Parcul Lumea Copiilor. De saptamana viitoare, pretul unei coborari pe tiroliana va fi cuprins intre 15 si 20 de lei, estimeaza autoritatile locale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si