Traficul a fost oprit luni dimineaţă între Mediaş şi Sibiu. În tragicul accident rutier au fost implicate trei autovehicule şi s-a soldat cu moartea unei persoane şi cu rănirea altor trei.

Citeste si: Afaceristul Ștefan Mandachi a rămas fără benzină în timp ce mergea să ajute niște refugiația veniți din Ucraina

„Traficul este întrerupt pe DN 14 Mediaş – Sibiu, în afara localităţii Slimnic, judeţul Sibiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoutilitare şi un autoturism", anunţă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte trei primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Un alt accident mortal s-a petrecut pe o șosea din România

Un tânăr sportiv de performanță din Satu Mare a murit, pe 8 martie 2022, într-un tragic accident în care au fost implicați și cetățeni ucraineni. Campionul de raliuri ar fi pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu, iar mașina lui s-a făcut praf. Medicii n-au mai putut face nimic pentru el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Accident mortal aseară în Satu Mare. Într-una din mașinile implicate în accident se aflau refugiați

În vârstă de numai 22 de ani, Leontin, un campion multiplu la raliuri, și-a găsit sfârșitul la volan. Mașina pe care o conducea a derapat și a lovit ulterior un autoturism în care se aflau femei și copii veniți din Ucraina.

El conducea pe drumul național 19 din Satu Mare, când a pierdut brusc controlul volanului. Într-un sens giratoriu mașină a derapat și a ajuns într-un șanț, unde impactul a fost violent.

Cel mai probabil, sportivul de performanță avea viteză.

accident-medias-sibiu-luni-dimineata

Accident rutier mortal.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Ancheta dublei tragedii aviatice de la Constanța va fi una de lungă durată, spun procurorii militari

În accident a fost implicat și un alt autoturism, în care se aflau două femei și 3 copii din Ucraina. Cu toții au scăpat cu răni ușoare.

Citeste si: Ce mașini urmează să fie interzise în România! Lovitură dură pentru cei care le dețin deja


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si