Potrivit primelor informații de la fața locului s-a stabilit că un bărbat care se afla la volanul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe calea de rulare a tramvaiului și a doborât un stâlp de înaltă tensiune.

În microbuz erau două persoane, bărbați, dintre care unul a decedat iar unul este rănit grav, fiind transportat la spital, potrivit Aradon.ro.

Citeste si: Ce s-a ales de Ligi de la „Puterea Dragostei”? Imagini inedite cu blondina

Șoferul microbuzului, doar 19 ani

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, pe Bulevardul Revoluţiei, autovehiculul fiind condus de un tânăr de 19 ani, din Curtici.

accident arad
Accident teribil în Arad: un microbuz a făcut prăpăd în centrul orașului[Sursa foto: Aradon.ro]

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat că şoferul a pierdut controlul într-o curbă şi a intrat pe terasamentul liniilor de tramvai, unde s-a izbit de stâlp.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Coronavirus, valul 2. Explozie de cazuri noi în Italia și Franța- cifre la fel de mari ca în primăvară

"În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a unui bărbat, pasager pe locul din dreapta faţă, a cărui identitate urmează a fi stabilită. Victima a fost transportată la spital, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului", a precizat Claudia Iuga.

Citeste si: Ramona Modoi de la „Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea. Cine este bărbatul misterios care a apărut în viața ei

Circulaţia tramvaielor în centrul municipiului Arad a fost blocată de microbuzul aflat pe şine şi din cauza faptului că liniile de electricitate au fost rupte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si