Accidentul s-a petrecut azi-noapte, pe Șoseaua de Centură a Capitalei, în zona Dragomirești Deal.

Martorii aflați la fața locului spun că bărbatul de 65 de ani s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii și nu s-a asigurat.

Citeste si: O mașină de pompieri a accident mortal o persoană pe trecerea de pietoni

Șoferul TIR-ului l-a observat prea târziu pe bărbat, iar coliziunea nu a mai putut fi evitată.

Cadrele medicale au intervenit pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă acesta nu a mai răspuns efortului depus de salvatori.
Polițiștii l-au testat pe șoferul TIR-ului, iar rezultatul a fost negativ. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O mașină de pompieri a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni

O autospecială a Inspectoratului pentru Situațiide Urgență (ISU) Vrancea, aflată în emisiune, a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs luni seara. Autospeciala de pompieri a lovit mortal un bărbat aflat pe trecerea de pietoni, pe DN2, în comuna Filipești, județul Bacău.

Citeste si: Un bărbat de 74 de ani pe motoscuter, lovit de un șofer de 70 de ani

„La data de 29 august, o autospecială din cadrul  ISU Vrancea,  aflată în misiune, având semnal luminos în funcţiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipeşti, din direcţia Botoşani către Vrancea, a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 49 de ani, din judeţul Neamţ, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Păduraru Cătălina.

Citeste si:  VIDEO| Georgiana a primit cadou de la iubit "zborul morții". Detalii tulburătoare din tragedia aviatică de la Giurgiu

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul alcooltest, de unde reiese că acesta nu consumase alcool.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si