Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal, după ce un TIR a lovit un pieton

Un accident mortal a avut loc noaptea trecută pe Șoseaua de Centură a Capitalei.

Diana Puiu,

Accident mortal, după ce un TIR a lovit un pieton

[Sursa foto: national.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul s-a petrecut azi-noapte, pe Șoseaua de Centură a Capitalei, în zona Dragomirești Deal.

Martorii aflați la fața locului spun că bărbatul de 65 de ani s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii și nu s-a asigurat.

Citeste si: O mașină de pompieri a accident mortal o persoană pe trecerea de pietoni

Șoferul TIR-ului l-a observat prea târziu pe bărbat, iar coliziunea nu a mai putut fi evitată. Cadrele medicale au intervenit pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă acesta nu a mai răspuns efortului depus de salvatori.
Polițiștii l-au testat pe șoferul TIR-ului, iar rezultatul a fost negativ. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O mașină de pompieri a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni

O autospecială a Inspectoratului pentru Situațiide Urgență (ISU) Vrancea, aflată în emisiune, a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs luni seara. Autospeciala de pompieri a lovit mortal un bărbat aflat pe trecerea de pietoni, pe DN2, în comuna Filipești, județul Bacău.

Citeste si: Un bărbat de 74 de ani pe motoscuter, lovit de un șofer de 70 de ani

„La data de 29 august, o autospecială din cadrul  ISU Vrancea,  aflată în misiune, având semnal luminos în funcţiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipeşti, din direcţia Botoşani către Vrancea, a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 49 de ani, din judeţul Neamţ, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Păduraru Cătălina.

Citeste si:  VIDEO| Georgiana a primit cadou de la iubit "zborul morții". Detalii tulburătoare din tragedia aviatică de la Giurgiu

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul alcooltest, de unde reiese că acesta nu consumase alcool.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI