În urma testării șoferului în vârstă de 34 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul a fost unul negativ. Cu toate acestea, martorii spun că bărbatul ar fi circulat cu viteză, iar victimele au trecut strada pe roșu.

O fată de 17 ani a decedat

În urma impactului, ambele fete au fost transportate la spital. Tânăra de 17 ani a decedat ulterior. 

Citeste si: Un bărbat și o femeie au fost reținuți după ce au păcălit o bătrână să le dea 45.000 de lei folosind metoda accidentul

Polițiștii cercetează acum împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Șase români au fost implicați într-un accident în Bulgaria. Doi sunt grav răniți, iar doi ucraineni s-au stins din viață

Doi români au fost grav răniţi într-un accident rutier care a avut loc în Bulgaria, în zona Balcic, în coliziune fiind implicate trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în țara noastră. Potrivit informaţiilor obţinute de Ministerul român de Externe, cele două victime se află în stare gravă, fiind internaţi în ţara vecină. Alţi patru români au fost implicaţi în accident.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mașină unică în România, înmatriculată la RAR în Capitală. Reprezentanții: "Probabil că nu sunt prea căutate"

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis că a fost anunţat, prin Ambasada României din Republica Bulgaria, despre un accident rutier care a avut loc ieri, în data 8 august 2022, la ora 13.30, în Bulgaria, între localităţile Tsarichino şi Kremena, în care au fost implicate trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în România, scrie  news.ro.

"Potrivit datelor preliminare comunicate de către autorităţile locale, în urma accidentului, două persoane de cetăţenie română au fost rănite, iar alte două persoane, de altă cetăţenie, au decedat.

În accident au mai fost implicaţi alţi patru cetăţeni români, care nu au suferit leziuni sau alte vătămări",   a transmis MAE.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si