Un accident cumplit s-a petrecut cu câteva ore în urmă pe DN11, în Brașov. Un bărbat a decedat după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit de un alt vehicul.

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Lunca Câlnicului.

Citește și: VIDEO Vreme perfectă de plajă la mare, caniculă la munte! Meteorologii au emis cod galben

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Accident rutier pe DN 11, între localitățile Lunca Câlnicului și Hărman, între un tir si un autoturism. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 echipaje SMURD.

Din păcate, în urma accidentului conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat de către personalul medical. Conducătorul TIR-ului a fost evaluat medical la fața locului și a refuzat transportul la spital”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Șoferul mașinii nu a supraviețuit impactului 

Din cauza accidentului, traficul în zona respectivă a fost restricționat și ar putea fi reluat abia după ora 17:00. 

„La acest moment circulația rutieră se desfășoară cu resticții pe DN 11, în zona «Popasul Căprioara» ca urmare a producerii unui accident rutier.

În incident au fost implicate două autovehicule, un autocamion și un autoturism, iar în urma coliziunii dintre acestea o persoană, conducătorul autoturismului, a decedat.

La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier va fi reluat de îndată ce vor fi finalizate activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”,

a precizat și IPJ Brașov.

Citește și: El este Cosmin, românul care a fost ucis în Congo. Plecase în Africa să strângă bani pentru casa pe care și-o dorea

accident brasov, tragedie, sofer mort


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si