Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal în Brașov, după ce un TIR și o mașină s-au ciocnit! Șoferul în vârstă de 67 de ani nu a mai putut fi salvat

În urma accidentului, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers la Lunca Câlnicului.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: IPJ Brașov]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident cumplit s-a petrecut cu câteva ore în urmă pe DN11, în Brașov. Un bărbat a decedat după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit de un alt vehicul.

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Lunca Câlnicului.

Citește și: VIDEO Vreme perfectă de plajă la mare, caniculă la munte! Meteorologii au emis cod galben

„Accident rutier pe DN 11, între localitățile Lunca Câlnicului și Hărman, între un tir si un autoturism. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 echipaje SMURD.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din păcate, în urma accidentului conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat de către personalul medical. Conducătorul TIR-ului a fost evaluat medical la fața locului și a refuzat transportul la spital”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Șoferul mașinii nu a supraviețuit impactului 

Din cauza accidentului, traficul în zona respectivă a fost restricționat și ar putea fi reluat abia după ora 17:00. 

„La acest moment circulația rutieră se desfășoară cu resticții pe DN 11, în zona «Popasul Căprioara» ca urmare a producerii unui accident rutier. În incident au fost implicate două autovehicule, un autocamion și un autoturism, iar în urma coliziunii dintre acestea o persoană, conducătorul autoturismului, a decedat.

La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier va fi reluat de îndată ce vor fi finalizate activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, a precizat și IPJ Brașov.

Citește și: El este Cosmin, românul care a fost ucis în Congo. Plecase în Africa să strângă bani pentru casa pe care și-o dorea

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI