Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani au fost implicați noaptea trecută într-un accident rutier mortal în orașul Cernavodă. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a transmis că autoturismul în care se aflau cei trei tineri s-a răsturnat.

Citește și: Accident rutier de ultim moment. Șase victime în urma impactului

Un tânăr de 20 de ani a murit

În urma accidentului devastator un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a stins din viață și alți doi tineri de 18 și 20 de ani au ajuns la spital.

„O victimă a fost declarată decedată la locul intervenției, este vorba despre un bărbat de aproximativ 20 de ani, iar două victime au fost transportate la spitalul Cernavodă (bărbați 20, respectiv 18 ani) conștiente, cooperante”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un echipaj SMURD B, un echipaj SAJ B2 și un echipaj C2 au intervenit la fața locului.

Citește și: Accident rutier grav în județul Giurgiu. Un motociclist a fost intubat

„Un bărbat diagnosticat cu traumatism cranio cerebral a fost transportat la Spitalul din Cernavodă. Un alt bărbat diagnosticat cu traumatism craniofacial, confuz a fost tansportat la Spitalul din Cernavodă, iar un alt bărbat cu politraumă a fost declarat decedat”, au

susținut reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, potrivit Ziuadeconstanța.ro.

Accident rutier în Capitală. Un șofer a intrat cu mașina într-o farmacie

Un șofer grăbit a intrat cu autoturismul într-o farmacie, din Capitală, după ce s-a ciocnit cu o altă mașină.

Accidentul s-a petrecut aseară, chiar în zona Pieței Progresu, din sectorul 4 al Capitalei. Potrivit martorilor, doi șoferi, unul din Capitală, celălalt din județul Giurgiu, s-au ciocnit, iar impactul a fost atât de violent încât una din maşini a ricoşat într-o farmacie.

Citește și: Accident rutier pe A2 soldat cu două victime

Cum s-a întâmplat totul

Imediat, la fața locului au ajuns polițiştii de la Brigada Rutieră. Din fericire, în urma accidentului nu au existat victime, dar pagubele produse farmaciei sunt mari. Şi autoturismele au fost avariate, în urma impactului şi au plecat de la fața locului pe platforme.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Pentru că nu s-au înregistrat victime, accidentul a rămas tamponare, iar polițiştii de la Brigada Rutieră i-au îndrumat pe cei doi conducători auto la Biroul de Accidente Uşoare.

Citește și: Accident rutier cumplit: patru mașini și două autoutilitare s-au ciocnit pe A1


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si