Un accident mortal a avut loc în zona localității Dumbrava, județul Cluj, pe DN 1 (E 60). O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit

Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1 (E 60), în apropierea localității Dumbrava, pe sensul de urcare dinspre Căpușu Mare înspre Dumbrava.

Citește și: O femeie s-a înfuriat după vizita lui Iohannis la Spitalul Floreasca: „Suntem umiliți și dați afară din spital? Pentru ce? Să aștept să vină Iohannis și mama stă de la 11:00 să aștepte salvarea?”

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ. Acolo, echipajele au observat un TIR și un autoturism avariate, iar în mașină era încarcerată o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, inconștientă, potrivit ISU Cluj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Accident mortal în Cluj. O femeie a murit și un bărbat a fost rănit, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR pe DN 1

Accident mortal în Cluj. O femeie a murit și un bărbat a fost rănit, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR pe DN 1

[Sursa foto: ISU Cluj]

„S-a acţionat imediat cu echipamentele speciale pentru asigurarea accesului salvatorilor şi pentru a extrage femeia din autoturism. S-a constatat că aceasta era în stop cardio respirator şi s-au început imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD, iar ulterior au fost continuate de către echipajul SAJ.

Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au putut readuce funcţiile vitale ale femeii”, a precizat sursa citată.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate cu un echipaj SAJ. Prima evaluare arată că acesta era conștient și cooperant.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în

coliziune cu ansamblul de vehicule, condus de un bărbat, de 52 de ani, din judeţul Bihor. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resucitare, echipajul medical prezent la faţa locului a pronunţat decesul unei femei, de 52 de ani, pasageră în autoturism”, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Italia. Se menține pericolul de incendii în Sicilia

Șoferul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la locul accidentului, din cauza leziunilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si