În urma accidentului, traficul a fost restricționat. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.00, la ieşire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. La fața locului au ajuns două autospeciale de pompieri, cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.

O tânără de 21 de ani a decedat

" Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată şi inconştientă, în stop cardio-respirator.

Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanţă şi de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani", a anunţat ISU Cluj.

Citeste si: Tragedie în Constanța. Un tânăr a murit carbonizat în mașina pe care o conducea

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, alte trei persoane, printre care o minoră de 10 ani, au fost transportate la spital conștiente şi cu răni ușoare.

Cele două autoturisme s-au ciocnit frontal

" Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, pe raza localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea.

În urma coliziunii a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, dar şi rănirea celuilalt conducător auto şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia", a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.

Citeste si: Scaunele de mașină pentru copii și SIDS – riscuri existente și sfaturi utile

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe DN 1, pe sensul de mers Cluj Napoca- Oradea, desfăşurându-se pe un singur sens, alternativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si